Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвети при покупка на алфа ромео 147 до 4000 лв

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И да не забрави няколко хилядарки за гориво,през следващите месеци,респективно години......
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Мерси !!!!!!!!!!!!!

Comment

http://www.cars.bg/u672706

Някакво мнение за тази кола

Comment

Първоначално публикувано от fanciful Покажи съобщение
          http://www.cars.bg/u672706

Някакво мнение за тази кола
          Първото което се набива на очи, не е на реални километри.

Не се плаши, не е чак толкова брутална набутвацията, стига да намериш сравнително читава кола, което не е невъзможно както се опитаха да те убедят колегите. Ако е със по-слабия бензин и няма много екстри, за 4500 можеш да вземеш кола, която ще е сравнително безпроблемна. Разучи къде има форумни сервизи из градовете и като си харесаш искай от джамбазина да я закараш там преди покупката. Ако не иска не му е чиста работата, търсиш друга. Ако не си от София можеш да пратиш и хора, които се занимават с огледи. Взимат сравнително много, но са коректни и пращат снимки и видео на колата. Не се отказвай, посъбери още някой лев, количката си струва, но за хечбек на 10 години да се изсипват 7 бона граничи с глупост.

Comment

много ми харесва , но ми е мн мн далече 550 км някаде от Варна ....

Comment

Дизел на сумати години и на 103 000км - просто невероятно. Но че има коли и на по-малко - има, но мнооого рядко. Аз имам една такава.
              А колкото до километрите в ЕКУ-то - те също се менят, макар и доста по-трудно.
              А и този, дето е писал обявата здраво се е изхвърлил - 10 еърбега няма
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                Реалните километри ги пише в ЕКУ-то, не се виждат с очи, освен ако не си някой супергерой... А и по принцип в беге няма нито една кола в автокъща на реални километри според мен. Изобщо километрите най-малко трябва да те интересуват като гледаш една кола, освен ако не се окаже, че са реални 800К
                Тази от обявата ако ти е близо за мен си струва да се види, доста лачен и запазен вид има на снимките.
                Не мисля че е нужно да си супергерой, за да разбереш, че дизел на 10 години не може да е на 100к километра, освен в някакъв невероятен случай.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                  Реалните километри ги пише в ЕКУ-то, не се виждат с очи, освен ако не си някой супергерой... А и по принцип в беге няма нито една кола в автокъща на реални километри според мен. Изобщо километрите най-малко трябва да те интересуват като гледаш една кола, освен ако не се окаже, че са реални 800К
                  Тази от обявата ако ти е близо за мен си струва да се види, доста лачен и запазен вид има на снимките.
                  Когато купих моята пишеше,че е на 157к.Изобщо не повярвах,след което на 160к мотора се предаде и тогава,като ходих по диагностики исках да видя колко са реалните километри на колата,за да се предаде мотора толкова бързо и за мое учудване диагностиката показа точно 160к.Което ме наведе на мисълта,че колата е обслужвана от мърляч !Взех я от автокъща преди една година..
                  Last edited by JoRiX; d.m.y г., 15:03.
                  156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
                    Когато купих моята пишеше,че е на 157к.Изобщо не повярвах,след което на 160к мотора се предаде и тогава,като ходих по диагностики исках да видя колко са реалните километри на колата,за да се предаде мотора толкова бързо и за мое учудване диагностиката показа точно 160к.Което ме наведе на мисълта,че колата е обслужвана от мърляч !Взех я от автокъща преди една година..
                    Италия -> мърлячи -> много. Но при тях застраховката включва и повреда на двигателя
                    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                      Италия -> мърлячи -> много. Но при тях застраховката включва и повреда на двигателя
                      Сигурно е така,защото след като отворихме двигателя се оказа,че е имал два ремонта преди това,но при мен трети нямаше
                      156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Ако си решил да е алфа, ще ти се наложи да направиш един тур из страната - като се понасъберат повечко оферти, подреждаш маршрута и тръгваш. Свиеш ли кръга само до алфи от Варна и си отнесъл плувката, освен ако е на някой виден колега от форума, но такива май не са със 147
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Колегата получи доста съвети и мисля че темата е изчерпана. Пожелаваме му да ни пусне в най-скоро време снимки с новата придобивка.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                          X